היה ה ASADOR בביתך עם הגרילים של ASADO: סודות וטיפים להצלחה

כללים בסיסיים:

  • לוודא שהרשתות של הגריל של ASADO נקיות.
  • למרוח את הרשתות בחצי בצל.
  • את הרשתות מניחים ישירות על הגחלים הבוערים למשך 15 דקות לפחות לפני תחילת הצלייה.

הדלקת הפחמים:

  • סוג הפחם המומלץ הוא פחם המופק מעץ זית או הדרים.
  • להמנע משימוש בנוזל או מדליק מוצק (כדי למנוע טעם לוואי בבשר).
  • להניח על אבני השמוט מצע של עצים קטנים ובמרכז נייר עיתון ספוג בשמן בישול על מצע זה להניח את הפחם.
  • שיטת הארובה מומלצת להדלקה מוצלחת: מניחים על ערמת הגחלים פחית שימורים גדולה פתוחה בשני הצדדים ומנוקבת סביב סביב בגובה שליש הקופסה ומדליקים בעזרת גפרור. ניתן להעזר במאוורר או מייבש שער (פן) להצתת הבעירה. להדלקה מהירה וקלה השתמשו במצת הפחמים של ASADO, תוך דקות ספורות הגחלים יוצתו ללא להבות או עשן.
  • הפחם מוכן לתחילת צלייה כאשר אין להבות כלל, הפחמים לבנים, לוחשים ומכוסים שכבה דקה של אפר. כדי לוודא שהפחמים מוכנים: אפשר להניח את היד מעליהם, אם תצליחו להחזיק מעמד יותר משתי שניות, סימן שהפחמים עדיין אינם חמים מספיק.כאשר הפחם מוכן הניחו את הרשתות של ASADO. חכו עד שיהיו חמות מאוד, ורק אז התחילו בצליית הבשר.