מתכונים > ההמלצות של גבריאל > ורד הצלע – אנטריקוט: Bife de costilla

ורד הצלע – אנטריקוט: Bife de costilla

 אנטריקוט עגל טרי

שמות מוכרים: ורד הצלע, אנטריקוט, "פריים ריב", סטייק עין, Bife de costilla

נתח האנטריקוט מאופיין בבשר משוייש היטב (משובץ בשומן) ובמרכזו פרח השומן המקל על זיהויו. האנטריקוט מתאים במיוחד לצלייה בתנור או על האש כנתח שלם (רוסטביף) או כסטייק וכן לטיגון במחבת כסטייק עם וללא רטבים / מרינדה. במהלך הצלייה והטיגון, השומן המעטר את הנתח נמס ומקנה לבשר את טעמו העסיסי המשובח. בשל מרקמו המיוחד, בשר האנטריקוט מקבל היטב כל רוטב. יחד עם זאת, גם תיבול של מלח ופלפל בלבד ידגישו היטב את טעמו הטבעי הנפלא של הבשר.


מנגל - ורד הצלע - אנטריקוט

מנגל – ורד הצלע – אנטריקוט 001 Bife de costilla

מנגל – ורד הצלע – אנטריקוט : Bife de costilla