מתכונים > ההמלצות של גבריאל > צלעות – ריפעון: Bife ancho

צלעות – ריפעון: Bife ancho

שמות מוכרים: צלעות, ריפען, אונטר ריב, עורף.נתח הנמצא בהמשך לאנטריקוט לכיוון הצוואר. הבשר משובץ בכמות שומן רבה יחסית ומאופיין במרקם מעט סיבי.
מתאים במיוחד לתבשילי קדירה, המוכרים גם בשם תבשילי גולאש, המאופיינים בבישול ממושך בנוזלים.
 מנגל - צלעות - ריפעון  002 Bife ancho

מנגל - צלעות - ריפעון 002 Bife ancho

מנגל - צלעות - ריפעון - Bife ancho

מנגל - צלעות - ריפעון - Bife ancho