מתכונים > ההמלצות של גבריאל > שריר הזרוע – Osobuco

שריר הזרוע – Osobuco

 שמות מוכרים: שריר הזרוע, שריר קדמי, אוסובוקו.

נתח בשר המיועד לבישול ארוך בנוזלים ותוספות בסיר או בתנור. את השריר הקדמי ניתן להשיג או כשריר ללא עצם הנמכר על פי רוב כקוביות לתבשילי קדירה או כאוסובוקו פרוס עם עצם לפרוסות עבות של כ 3-2.5 ס"מ אשר במרכזן עצם עשירה במח עצם.

הבשר העוטף את העצם עשיר בטעמו ובג'לטין רב המקנה את המרקם האופייני כל כך של האוסובוקו.

 מנגל שריר הזרוע 008 Osobuco

מנגל שריר הזרוע 008 Osobuco

מנגל שריר הזרוע Osobuco

מנגל שריר הזרוע Osobuco