מתכונים > ההמלצות של גבריאל > צלי כתף

צלי כתף

שמות מוכרים: צלי כתף, פולקה, פלטה.

כמו נתח "הכתף המרכזי" כך גם נתח "צלי הכתף" הסמוך לו, הוא אחד הנתחים האהובים והמוכרים ביותר במטבח הישראלי ומגוון המתכונים להכנת צלי הכתף עצום ורב. צלי הכתף הוא נתח יפה מאד המעוטר במרכזו בפס הג'לטין האופייני,
מתאים במיוחד לתבשילי קדירה כצלי המתבשל מספר שעות בנוזלים עם או ללא תוספות
הבשר נפרס היטב לפרוסות יפות לאחר הבישול.

בתום הבישול, מומלץ לאפשר לנתח לנוח בצד לכ 20 דקות לפרוס לפרוסות דקות יחסית ולהשיב לרוטב
טעמו של הבשר אף משתבח ביום המחרת.

מנגל - צלי כתף 005

מנגל - צלי כתף 005

מנגל - צלי כתף

מנגל - צלי כתף