מתכונים > מתכונים והמלצות - דרור פילץ > דרור פילץ: קבאב רומני

דרור פילץ: קבאב רומני

מתוך: "הכל על האש" מאת דרור פילץ

דרור פילץ : קבאב רומני –

 

מרכיבים (8 מנות):

 ½1 ק"ג בשר בקר טחון פעמיים, מומלץ מנתחי שפונדרה ופאלדה
10 שיני שום כתושות
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כף סודה לשתייה מעורבבת בכוס סודה

 ½ כוס סודה

 

ההכנה:

  • בקערה לשים את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מניחים בצד לחצי שעה.
  • יוצרים קציצות ארוכות ועבות.
  • צולים על אש נמוכה מאוד ומסובבים כל 2 דקות לצלייה אחידה, או עד למידת העשייה הרצויה, ומגישים.
באדיבות: "הכל על האש", פן הוצאה לאור בע"מ, צילום: דניה ויינר, סגנון: דיאנה לינדר