כתבו-עלינו > דרור פילץ – על השולחן

דרור פילץ – על השולחן

גריל ביתי ישר מארגנטינה

הפעם ההמלצה שלי היא על מקום מיוחד – הבית הפרטי שלכם. כל מה שאתם צריכים,זה להשיג לעצמכם גריל פחמים ארגנטינאי אמיתי של חברת "אסאדו". מדובר במוצר חדש ומדהים (ולא, אין לי אחוזים… פשוט ניסיתי והתאהבתי) – גריל הפחמים הביתי המקצועי ביותר שתוכלו למצוא. מילת אזהרה קטנה לפני שנתחיל – אחרי שתנסו אותו, יהיה לכם מאוד קשה לחזור לגריל הפשוט. אל תגידו, שלא אמרתי!  הגריל מיוצר בשלמותו בארגנטינה, ארץ שבה יודעים להעריך בשר על האש. הוא בנוי כך, שרוב השומן הנוטף מהבשר בזמן הצלייה נאסף בכלי מיוחד ולא נוטף על הפחמים, מה שמונע אש, שמפריעה בזמן הצלייה ומפייחת את הבשר, וטעם וריח לוואי של שומן שרוף.תחתית הגריל ודפנותיו בנויים מאבני שמוט, המבטיחות שמירה על החום וניצול מרבישל הפחמים. כמו כן הוא מצויד במנגנון, המאפשר לשנות את גובה הרשת לוויסות חום הצלייה. מעלה נוספת של הגריל היא קלות ההרכבה והתפעול שלו: בעזרת ידית הפעלה פשוטה אפשר לקבוע את גובה הרשת מעל הגחלים, מה שמאפשר צלייה נכונה ואיטית, עד אפשרות של חימום בלבד לקראת הסוף. אביזרים נלווים, כמו מיתקן לשיפודים,מגש לשמירת חום וכו', ניתנים להרכבה פשוטה במקום חלק מהרשת, והרשתות המצופות אמאייל ניתנות לפירוק, כך שאפשר לנקות אותן בקלות ניקוי יסודי. בעלי בתים פרטיים, דירות גג או מרפסות גדולות במיוחד יכולים להזמין גריל נייח מעוצב בהזמנה אישית, על פי תכנון המותאם לבית. כל האחרים יכולים ליהנות מגרילים ניידים בגדלים ובעיצובים שונים, כולל דגם מתקפל לטיולים ודגמים למקומות קטנים במיוחד.

דרור פילץ –   מגזין  גסטרונומי  "על השולחן",