מרכיבים
פלפלים שלמים מכל הסוגים והצבעים
בצלים בגודל בינוני
פטריות שמפיניון גדולות
חצילים בינוניים שלמים
מרכיבים לרוטב
שמן זית משובח
מלח
פלפל גרוס טרי
מיץ לימון או לחילופין חומץ בלזמי או רוטב סויה
ההכנה
- למרוח את הרוטב על הירקות ולצלות על המנגל של ASADO כשהרשת בגובה של כ-15- 20 ס"מ מהגחלים עד שהירקות מוכנים
בטטות ותפוחי אדמה
- יש לבשל במים את הבטטות ותפוחי אדמה בקליפתן כרבע שעה. יש להמנע מבישול יתר.
- למרוח את הבטטות ותפוחי האדמה בשמן זית או חמאה מומסת.
- לשפד אותם, לזרות עליהן מלח גס ולצלות כשהרשת של ASADO בגובה של כ 15 ס"מ מהגחלים עד שהם מוכנים.