תוספות למנגל > פלנצ'ה – משטח צליה

פלנצ'ה – משטח צליה

קודם כל טיפ בסיסי: הפלנצ'ה צריכה להיות חמה מאוד.
שיטת צלייה שרבים אוהבים משום שהיא צורכת מעט מאוד שמן ומעט שלבי הכנה.
מספיק להניח כל מרכיב על פלנצ'ה חמה מאוד והוא נצלה באופן מעורר תיאבון.
המאפיין הייחודי של צלייה על פלנצ'ה הוא הצריבה החיצונית
 והטעם המופלא שמתקבלים בזמן קצר מאוד.
על מנת להשיג תוצאה מיטבית יש צורך לשמור על החום הגבוה של הפלנצ'ה
 %d7%a4%d7%9c%d7%a0%d7%a6%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%98%d7%97-%d7%a6%d7%9c%d7%99%d7%94-1
הפלנצ'ה מצופה אמאייל, עם ידית אחיזה להנחה קלה.

מתאימה לצליית ירקות, ביצי עין, דגים וכל מה שתרצו לעשות על הפלנצ'ה.

מותאמת לשימוש במנגלים של "אסאדו, דברים טובים מארגנטינה"

 

מידות

לרשת גריל בנוי: רוחב 24 ס"מ,  עומק 57 ס"מ.

לגריל נייד:: רוחב 16 ס"מ, עומק 41.5 ס"מ